Degut a l’afectació de la COVID-19 el local de l'entitat romandrà tancat.

Qualsevol qüestió serà gestionada per correu electrònic:

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Campaments d'Estiu SIJ

La Secció Infantil i Juvenil està preparant amb il·lusió el campament d'estiu d'enguany, malgrat que caldrà estar atents a l'evolució de la situació sanitària, per poder confirmar que es farà.

La previsió es fer-los del 12 al 26 de juliol al Pallars Sobirà, en un terreny situat entre els poblets d'Araós, Besan i Ainet de Besan.

Inscripcions obertes. Contacte: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

LA FLAMA DEL CANIGÓ ARRIBA A LA SAGRADA FAMÍLIA DE MANS DE DOS SOCIS DE L'AEC

Els socis de la secció juvenil,  Roger Sant i en Joan Cabré han protagonitzar per primera vegada a la història de l'Agrupació Excursionista "Catalunya" la recollida de la Flama del Canigó al Cim de la muntanya representativa de Catalunya per portar-la fins a la Seu de l'Agrupa i posteriorment encendre la foguera de Sant Joan a la Sagrada Família.

 

VIDEOS

LA TORXA AMB LA FLAMA DEL CANIGÓ SURT DE L’AGRUPA

CAMI DE LA SAGRADA FAMÍLIA

LA TORXA AMB EL FOC DEL CANIGÓ ARRIBA A LA SAGRADA FAMÍLIA

MISSATGE DE LA FLAMA DEL CANIGO 2014

ENCESA DEL PEVETER A LA SAGRADA 

 

Altres