Agrupació Excursionista "Catalunya"

El 17 de novembre passat vam posar el Pessebre a Brunyola i el dia 1 d'abril el vam recollir.

Brunyola és un petit municipi de 375 habitants de la comarca de la Selva i té dos nuclis de població, Brunyola i Sant Martí Sapresa.

A les 7h del matí sortíem amb un petit autocar des de Palau Reial , Padilla - Provença i Sant Andreu ( Fabra i Puig ). Parem a esmorzar al Bar "Si no fos " de Santa Coloma de Farnés .

Ens dividim en dos grups. El dels caminadors formen el grup més nombrós (16 persones ) i guiats per en Domènec fan la ruta fins a Brunyola, uns 6 km per camins entre sembrats, avellaners i boscos fins arribar a Brunyola, on els esperàvem els quatre que no caminàvem que, aprofitant el temps, abans visitàrem el Balneari Termes Orión, la Fàbrica de galetes Trias i una passejada pel centre de Santa Coloma.

Després de desmuntar el Pessebre ens esperava un àpat al Restaurant de Brunyola on com cada dilluns, des del mes d' octubre a la Pasqua, hi ha escudella i carn d'olla. Tampoc va faltar un xarrup de ratafia i després d'una llarga sobretaula, , vam tornar a Barcelona, la majoria va aprofitar per fer migdiada. Esperem el proper mes de novembre per conèixer un altre lloc on posar el Pessebre.

Josep Bou