Agrupació Excursionista "Catalunya"

Volem deixar constància de la participació a la manifestació  d’una colla de socis de l’Agrupa que es van desplaçar a Madrid.

Cadascú va gestionar el viatge en autocar des del lloc més proper al seu domicili i alguns es van coordinar per anar en vehicle particular. El viatge es va realitzar amb incidències diverses:   Amb les àrees de servei col·lapsades, va caldre de “buscar-se la vida” per anar al WC,  per sort tothom duia pic-nic i si més no van poder menjar.  Un dels autocars va rebre una multa de la Guardia (deien que havia trepitjat una ratlla...). 100 € que van pagar entre tots...

Un cop a Madrid tots els de l’Agrupa es van connectar i es van trobar a la plaça on hi ha la font de Neptuno, per assistir junts a la manifestació.

En acabar l’acte, la organització va convidar els assistents a desallotjar tot l'espai i anar a prendre alguna cosa per les tasques de Madrid. Cadascú va anar cap al seu autocar, ja que les hores de tornada eres diverses. Els qui van tenir temps van fer cas de la organització i van fer el clàssic "bocata calamares", d'altres van aprofitar per fer una mica de turisme i tornar tranquil·lament.

Finalment tots de tornada cap a Barcelona.

Aquí teniu una petita mostra de fotos.

16/03/2019 Yolanda Soto i Rosa María soler