AVIS IMPORTANT

Degut a l’afectació del COVID-19:

  • Ajornades totes les sortides programades.
  • Ajornades totes les reunions al local.
  • El local de l'entitat romandrà tancat.

Qualsevol qüestió serà gestionada per correu electrònic:

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

QUEDA'T A CASA !!

Cada dia som més els per edat o tipus de feina, disposem de dies lliures entre setmana.

És per això que us proposem de fer una sortida el tercer dimecres de cada mes, amb la idea de preparar, passat l’estiu, un programa d’excursions per tot el curs, pel que caldrà l’ajuda i col·laboració  de tothom que hi estigui interessat.

Seran excursions, fàcils o moderades, sense gaire complicacions i depenent del nombre de participants a cada sortida, es podrà fer amb autocar o bé amb cotxes particulars.  També alternarem sortides amb dinar de restaurant amb d’altres en que puguem dur-nos el menjar.

Per anar fent boca, us presentem la primera proposta: Els Salts de Canaletes "Anoia" 

Altres