Degut a l’afectació de la COVID-19 el local de l'entitat romandrà tancat.

Qualsevol qüestió serà gestionada per correu electrònic:

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Campaments d'Estiu SIJ

La Secció Infantil i Juvenil està preparant amb il·lusió el campament d'estiu d'enguany, malgrat que caldrà estar atents a l'evolució de la situació sanitària, per poder confirmar que es farà.

La previsió es fer-los del 12 al 26 de juliol al Pallars Sobirà, en un terreny situat entre els poblets d'Araós, Besan i Ainet de Besan.

Inscripcions obertes. Contacte: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Excursió dins el cicle d'excursions “Dimecres al Sol”.

Una vegada més en Pere Mansilla ens ha portat per un itinerari divertit i a l'hora espectacular pels Carcaixells d'el Dalmau, al terme de Solius.

Sortim de Can Llauradó per anar a cercar els “Carcaixells” per una carena i cresta que mitjançant trams de corrilos, passos equipats i un bonic pont penjat, ens porta al cim del Montclar. Tots hem xalat de valent amb les grimpades, cadenes, graons i alguna que altra timba que ens obliga anar amb compte.

El retorn el fem pel coll de Ceps i un camí rost que ens porta al punt de sortida. Rematem la feina amb un bon apat al proper Mas Pla.

18/04/2018   Pep Molinos

Tram equipat
Pujant als Carcaixells
Flanqueig
Descens al collet
Pont penjat

Tram de cordes fixes
Cim del Montclar

Altres