Degut a l’afectació de la COVID-19 el local de l'entitat romandrà tancat.

Qualsevol qüestió serà gestionada per correu electrònic:

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

El passat 9 de febrer vam fer la tercera sortida de famílies de l'Agrupa.

Al principi havíem de trobar-nos unes 6 o 7 famílies (tot un èxit!!), però com ja se sap quan es va amb infants.... Els virus van fer de les seves i finalment ens vam trobar un parell de famílies per pujar al Castell de Burriac.

Va ser una passejada entretinguda i bonica tot explicant contes de llibres encantats, un dinar envoltats de muralles i unes vistes espectaculars.

El proper 22 de març hi ha programada la propera excursió. Esperem que tant grans com petits estiguem perfectament per retrobar-nos una bona colla i poder gaudir tots plegats d'un dia formidable. 

Fins aviat.

Laia Tapias

Altres