Agrupació Excursionista "Catalunya"

Perafita - Monturull

Semprepodem
Semprepodem150x181
Data: 09/07/2022

Excursió de muntanya per a socis i sòcies

EXCURSİÓ CIRCULAR ARANSA- PERAFITA – MONTURULL - ARANSA

Lloc i hora de trobada:  a les 06.30h a l'Agrupa (Padilla/Provença) – 6.45 h a Fabra i Puig/Meridiana. 2.30 h de viatge fins l’estació d’esquí de fons d’Aransa / Aranser.

Transport i inscripcions: Cotxes particulars. Cal apuntar-se pel grup de Whatsapp.  També dieu qui pot portar cotxe per anar omplint places.

Recorregut: 17 km aprox. Desnivell 1110 m aprox. Horari aprox. De 6.30 a 7 h. 

Dificultat: Moderada/Exigent. Sortida de llarg recorregut i força desnivell degut al tancament de la pista forestal de Cap del Rec a Aransa passant per Les Pullineres. Res que no puguem superar  “Semprepodem”

Itinerari:  Estació d’esquí de fons Aransa, refugi Les Pollineres, refugi Estanys de La Pera, Pic de Perafita, Pic de Monturull, coll de Monturull, Bassot de Claror, Estació d’esquí de fons Aransa.

Material: Motxilla, barret, roba d’abric protectora del vent i pluja, calçat de muntanya, crema solar, força aigua, esmorzar i dinar . La calor i els raigs UV seran importants per les dates.

Vocal:Pere Mansilla  (601 110 287)

Normativa: És obligatori llegir les Normes Generals de les sortides de l’A.E.C. publicades en el Butlletí i la web de l’Agrupació. El fet d’apuntar-se a aquesta sortida, comporta l’acceptació de les mateixes. En aquesta excursió, i a causa de les característiques de la mateixa, no es poden portar gossos ni altres animals de companyia.