Agrupació Excursionista "Catalunya"

Ametllers florits
Ametllers florits

Dissabte 4 de març, amb motiu del Dia Internacional de la Dona, l’Agrupa, conjuntament amb Decathlon Ciutat Vella, va organitzar una caminada matinal de dones per la serra de Collserola.

La participació va ser d’un total de 19 dones, de les quals 7 eren sòcies de l’Agrupa i 12 eren inscrites a través de Decathlon.

Amb l’Ana González, vocal d’aquesta activitat i gran coneixedora de la serra de Collserola, vam poder descobrir nous senders i també les petites històries que amaguen alguns dels indrets pels que vàrem passar.

El punt de trobada va ser a la sortida del metro de Mundet, on l’Elena, representant de Decathlon Ciutat Vella, molt amablement va entregar uns obsequis a totes les participants.

Vam començar el recorregut a Mundet, pujàrem per la Font de la Marquesa, fent parada per esmorzar a la zona de descans de l’Antic Camp de Tir, on també vam aprofitar per fer una foto de grup.

Seguírem per un sender ombrívol fins la font del Cigró, i després direcció a la capella de la Verge de Lourdes de Can Cerdà, camí de la Font dels Caçadors i parada a l’edifici taller de l’IAAC (Institut d’Arquitectura Avançada de Catalunya) on vàrem aprofitar per admirar originals projectes arquitectònics fets amb materials sostenibles.

Després marxa pel camí de Valldaura, passant per Casa Juaco, masia de Can Ferrer, i baixada per la Font de Santa Eulàlia, fins arribar al barri de Canyelles on finalitzàrem la ruta.

En resum, va ser una jornada plena de sororitat, on vam tenir l’oportunitat de compartir experiències i coneixements entre totes les dones participants, sota el guiatge expert de la nostra companya Ana González i l’assessorament d’equipament tècnic de l’Elena.

Imma Picó Benet (04/03/2023)

Antic camp de Tir

Parada Antic Camp de Tir

Sortida Mundet