AVIS IMPORTANT

Degut a l’afectació del COVID-19:

  • Ajornades totes les sortides programades.
  • Ajornades totes les reunions al local.
  • El local de l'entitat romandrà tancat.

Qualsevol qüestió serà gestionada per correu electrònic:

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

QUEDA'T A CASA !!

 Aquest cim és troba situat als primers contraforts de la banda nord de la plana del Vallès Occidental, entre el massís de Sant Llorenç i el altiplà de Sant Feliu de Codines, amb unes aigües que per la banda nord, de llevant i sud, van a parar a la riera de Caldes mitjançant el torrent d’en Montllor i per la banda de ponent al riu Ripoll pel torrent de Canyelles. La vegetació de l’entorn està formada bàsicament per bosc de pi i matollar mediterrani de recent composició, doncs aquests han engolit antics bancals de conreus, dels que encara resta algun vestigi.

Altres