AVIS IMPORTANT

Degut a l’afectació del COVID-19:

  • Ajornades totes les sortides programades.
  • Ajornades totes les reunions al local.
  • El local de l'entitat romandrà tancat.

Qualsevol qüestió serà gestionada per correu electrònic:

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

QUEDA'T A CASA !!

 

 

El nostre company i soci de l’ “Agrupació Excursionista de Catalunya” realitza un mapa excursionista de la Serra de Pinós i fa la presentació a Torà.

El divendres 30 de setembre es va presentar a la sala d'actes de l'ajuntament el nou 'Mapa excursionista de la Serra de Pinós' i el projecte 'Indrets per conèixer el territori’. Magí Coscollola, alcalde de Torà, va iniciar l’acte amb unes paraules d’agraïment als impulsors del mapa per posar en valor una part molt important del territori municipal. Posteriorment Roger Sant, autor del treball de camp, i Salvador Sala de Mont editorialvan explicar amb tota mena de detalls la tasca que ha comportat la realització del mapa, que inclou informació del patrimoni i punts d'interès que es poden trobar en les excursions.

El mapa conté les 10 excursions més emblemàtiques de la zona del centre geogràfic de Catalunya, per la Vall del Llobregós, Torà, Llanera, Ardèvol i els Plans de la Molsosa. Són excursions per fer amb família, senders de llarga distància i també rutes amb BTT.

Altres