Degut a l’afectació de la COVID-19 el local de l'entitat romandrà tancat.

Qualsevol qüestió serà gestionada per correu electrònic:

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Campaments d'Estiu SIJ

La Secció Infantil i Juvenil està preparant amb il·lusió el campament d'estiu d'enguany, malgrat que caldrà estar atents a l'evolució de la situació sanitària, per poder confirmar que es farà.

La previsió es fer-los del 12 al 26 de juliol al Pallars Sobirà, en un terreny situat entre els poblets d'Araós, Besan i Ainet de Besan.

Inscripcions obertes. Contacte: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Imatge de mostra

Les informacions que arriben de l’Everest, amb comunicats de dues expedicions italianes ens fan pensar que de moment el cim de l’Everest haurà d’ esperar.

El Dr. Josep A. Pujante segons el que es desprèn de la informació rebuda, es troba  al Camp III a 8.300 metres després d’intentar el cim.

Després d’unes 9 hores d’ascensió i a 8700 metres, una gran tempesta ha obligat als expedicionaris a retornar al Camp III.

De moment dos italians no han tornat al Camp III i un altre, (Cristina Piolini),  està afectada  de congelacions i manca de visió, afeccions que el Dr. Pujante està tractant. Una expedició de Croàcia ha autoritzat l’utilització d’ una  ampolla d’oxigen que havien dipositat al Camp III.

En les properes hores s’espera una informació més concreta.

Informació rabuda el dia 18 de maig a les 19:02 (hora a Catalunya)

El proper dia 29 de maig, amb motiu de l’Aniversari de la primera ascensió a l'Everest, en Josep Antoni Pujante estarà a la Cloenda del Cicle Everest presentant la seva aventura al cim de l'Everest. 

Altres