Agrupació Excursionista "Catalunya"

Recorregut via

Escalada efectuada el 30/6/18 per Jordi Font, Susanna Miranda i Xavi Díez.

Aquesta via que va ser oberta just abans d'iniciar-se la moratòria (primera ascensió 12/12/13), no ha tingut molta publicitat i ha quedat una mica en l'oblit fins fa poc, comptant amb 4 llargs de corda i un petit canvi de reunió i un generós equipament a base de parabolts i en la part superior, es solapa amb alguna via antiga, on trobarem algun burí i spit. La seva orientació Oest permet gaudir d'una bona matinal a l'estiu.

Primer llarg: 27 metres (IV / IV + i amb 10 parabolts). Vertical amb bons cantells

Segon llarg: 30 metres (III amb 4 parabolts). Placa en diagonal a la dreta que inicia vertical i es va tombant.

Canvi de reunió: 20 metres (IIº sense expansions) Flanqueig cap a la dreta cap a una canal en la qual es munta reunió en algun dels arbres.

Tercer llarg: 30metros amb uns 14 parabolts i dificultat de 6a en un parell de trams o Ao / V +. És el més interessant de la via amb passos tècnics de placa i un desplom en la part final.

Quart llarg: 30 metres (V amb un tram de V + no obligat) Segueix per un sistema de plaques i després flanqueja netament cap a l'esquerra per després superar un petit desplom i després ja per placa tombada s'arriba a la R-4 d'un arbre i 1 parabolt. D'aquí 20 metres amb una lleugera grimpada ens permeten arribar al cim.

Descens: De la primera instal·lació muntar un ràpel d'uns 25 metres fins a la R-2 de Rapsòdia Bohèmia i amb un altre de 60 metres s'arriba a la canal de descens.

Xavi Díez

Al primer llarg
Al primer llarg
Al segon llarg
Al canvi de reunió
Al tercer llarg
Al tercer llarg
Al tercer llarg
Al quart llarg
Al cim