Degut a l’afectació de la COVID-19 el local de l'entitat romandrà tancat.

Qualsevol qüestió serà gestionada per correu electrònic:

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Campaments d'Estiu SIJ

La Secció Infantil i Juvenil està preparant amb il·lusió el campament d'estiu d'enguany, malgrat que caldrà estar atents a l'evolució de la situació sanitària, per poder confirmar que es farà.

La previsió es fer-los del 12 al 26 de juliol al Pallars Sobirà, en un terreny situat entre els poblets d'Araós, Besan i Ainet de Besan.

Inscripcions obertes. Contacte: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Tota la secció ens vam dirigir a Caoner, un nucli molt a prop de Súria (Bages). Com que l'autocar no podia arribar al terreny d'acampada ens va deixar a tots els grups a Súria i la idea era realitzar diferents excursions per arribar al terreny. Com que la calor apretava, uns grups van decidir anar a la piscina del poble i refrescar-se tant com podien. Però s'havia d'arribar al campament i vam haver d'anar passant. Va ser una caminada curta però intensa degut a l'alta temperatura. Un cop arribats al terreny els juvenils ens van preparar unes activitats molt engrescadores en que tothom va participar, petits i grans. Al final... a muntar tendes, sopar, joc de nit i a dormir.

El diumenge van arribar els pares i mares i vam marxar d'excursió per la Serra de la Sala. Valents i valentes vam avançar pels camins amb un sol que radiava molt viu i càlid, massa potser. Un cop tornats al terreny vam dinar mooolt bé (gràcies al menú que ens van preparar les famí­lies), vam entregar les orles, fer les fotos de grup corresponents i ens vam acomiadar fins al curs vinent. A l'acabar es va produir un moment molt emotiu en que la Laura i la Gemma van explicar que no seguirien com a monitores el pròxim curs. Des de la secció volem agrair la seva energia, entrega i estima a la tasca realitzada. Moltes gràcies!

Roger

Monitors

 

Pares i Mares

 

Juvenils

 

Sioux

 

Txeiens

 

Xerpes

Altres