Agrupació Excursionista "Catalunya"

 Imatge de mostra  El primer dia crèiem que seriem incapaços d’aprendre un sol pas. El Bàsic ens semblava difícil i tota la colla d’alumnes, que no som de la primera volada, tot sigui dit de passada, no ho veiem massa clar.

Han passat uns mesos i la cloenda del curs ha estat excepcional. Els “profes” ens van preparar una trobada a la sala KANSAS  COUNTRY de Mollet del Vallès el passat dissabte dia 20 de juny, oberta  exclusivament  per a nosaltres, tot un luxe.  Vàrem ballar durant tres hores tots els balls que ens han ensenyat i ens ho varem passar molt i molt bé.

Hem après, hem rigut, hem fet exercici, ens hem empipat amb nosaltres mateixos per un pas que no sortia, i el més important, hem tingut l’oportunitat de conèixer a dues persones magnífiques que amb il•lusió i molta paciència ens han anat ensenyant una miqueta del que ells saben. Que en saben molt!!!
La Yolanda i en Francesc ens han demostrat que el que al començament era per a nosaltres tan difícil al final no ho ha estat tant. Ha estat tot un èxit i des d’aquí  tornem a agrair-los l’esforç  fet amb nosaltres. Gràcies amics! No ens estranyaria que ens trobéssim algun dia ballant country, ja que ens heu posat aquell “cuquet” dins que fa que no ho deixem aquí .

El curs vinent s’han ofert per tornar a començar un altre curset, totalment adreçat a principiants.

Els alumnes del curs 2008-2009 us ho recomanem.

Animeu-vos!!!


Glòria Fontanals

 

Imatge de mostra