AVIS IMPORTANT

Degut a l’afectació de la COVID-19:

  • Ajornades totes les sortides programades.
  • Ajornades totes les reunions al local.
  • El local de l'entitat romandrà tancat.

Qualsevol qüestió serà gestionada per correu electrònic:

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

QUEDA'T A CASA !!

Campaments d'Estiu SIJ

La Secció Infantil i Juvenil està preparant amb il·lusió el campament d'estiu d'enguany, malgrat que caldrà estar atents a l'evolució de la situació sanitària, per poder confirmar que es farà.

La previsió es fer-los del 12 al 26 de juliol al Pallars Sobirà, en un terreny situat entre els poblets d'Araós, Besan i Ainet de Besan.

Inscripcions obertes. Contacte: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Els dies 27 i 28 d’Abril, sense gaire quòrum però amb moltes ganes d’escalar, enfilem en Xavi, el Josep Emili, la Sara i jo cap a Berga. 

Fem un cafè al costat de l’alberg i enfilem amb el cotxe cap al Santuari de Queralt. Una llarga i extenuant aproximació de deu minuts ens deixa als peus de la via que venim a fer: la via Quercus IV+, 100m.

Comencem l’escalada el Xavi a un cap de la corda i jo a l’altre i anem perseguint sense pressa la parella que portem a davant. En Josep Emili i la Sara ens van seguint i ens trobem a les reunions. Baixem de la via seguint el camí fressat que surt des de l’esquerra del cim i tornem a arribar al peu de la via, on fem una estona d’esportiva i tatxem totes les vies d’aquest sectoret modest.

Havent dormit a l’Alberg de Berga, sortim no gaire aviat cap a Malanyeu; disposats a encarar el segon dia de via llarga. La Sara decideix descansar l’espatlla i anar a fer un volt caminant per la zona. El Xavi, el Josep Emili i jo enfilem cap al peu de la paret del Devessó per fer la recent oberta PA-BA (85m, 6a). Tot i que hi ha un llarg de pur tràmit que la desmereix bastant, la línia que segueix la via és prou maca.

Les següents sortides programades de la secció seran els dies 1 i 2 de Juny als Ports de Beseit i 21 i 22 de Juny al massís del Canigó on aprofitarem per recollir la flama conjuntament amb el Grup Jove.

Joan Cabré

Altres