Degut a l’afectació de la COVID-19 el local de l'entitat romandrà tancat.

Qualsevol qüestió serà gestionada per correu electrònic:

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Campaments d'Estiu SIJ

La Secció Infantil i Juvenil està preparant amb il·lusió el campament d'estiu d'enguany, malgrat que caldrà estar atents a l'evolució de la situació sanitària, per poder confirmar que es farà.

La previsió es fer-los del 12 al 26 de juliol al Pallars Sobirà, en un terreny situat entre els poblets d'Araós, Besan i Ainet de Besan.

Inscripcions obertes. Contacte: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Alejandro Lucía es Catedrátic de l'Universidad Europea de Madrid i publica desde fa molts anys articles al periòdic EL PAIS, especialment en època del Tour de França i quan hi han esdeveniments sportius importants que mereixen una opinió sólida sobre els aspects fisics dels sportistes.

LA BICICLETA
La paradoxa de les cadències
Potencia, eficiència i cilindrada
L'art de pujar ports
Vats per un tub
El seient i els genitals
Rodes i postures
LA MÀQUINA HUMANA
El cor més bell
Agulletes
Fredolics i isotérmics
El simpátic es queda adormit
Inflats després del descans
El sobre-entrenament i el cansament
Malalties comuns dels ciclistes
Músculs calents
Patint com gossos
L'importància de la sang
Estrès i resistència
Suor inútil
El controlador central
Oxigenar els músculs
L'ALIMENTACIÓ
Del pollastre a les "barretes"
Recuperació a tot tren
Que mengen els ciclistes
Espaguetis i espaguetis
Beure i beure, encara que no tinguis set
 

Altres